Booty work | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Booty work

 

Vilket underbart pass! 😀 Igår var det dags för benträning och mot slutet blev det extra många övningar med fokus på riktigt booty work såklart. Jag och Mimmi tog oss till gymmet sent och var inte hemma förrän halv 10-tiden, sjukt hungriga båda två. Vi kämpade på riktigt bra och hade väldigt kul. Det är verkligen kvalitetstid att få träna ihop med henne. <3

 

Första övningen på filmen såg jag på Ellen Färnströms blogg (fitspooration) och kombinerade den med benböj. Det krävde lite koncentration men det tog bra kan jag lova – i både baksida lår och gluteus! Helt klart ett tips och en ny favorit.

Nu bär det av till gymmet för att hon ska få gå på en gymintroduktion och jag ska köra ett ryggpass under tiden. 🙂

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EXO2V4yzMDM[/youtube]

 

  • Benböj
  • Marklyft
  • Benpress
  • Benspark
  • Lårcurl
  • “Marklyft” i kabelmaskin (film)
  • Kickbacks

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats