Summery breakfast outside | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Summery breakfast outside

Summery breakfast proatswhite

Morgonstund har guld i mun, precis så ja.

Jag älskar morgonen. Känslan av att ha en hel dag framför sig att spendera på bästa sätt och att få en liten nystart. Det spelar ingen roll vad som hänt tidigare utan bara vad som händer idag. Det ger en extra liten motivationsboost.

Idag fick jag äntligen sova ut och åt en frukost i lugn och ro med familjen. Jag ska iväg på en mysig sväng till stan idag men just nu vill jag bara njuta. Om en stund är det dags att packa väskan för att köra in till stan! Min frukost som uppladdning inför en härlig dag blir proteingröt på Strawberry White Chocolate-protein från Lean Protein (min älskade Star Nutrition HERS-serie). 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats