Förändra hela din dag med små medel | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Förändra hela din dag med små medel

Me

 

 

Vad är det första du tänker på när du vaknar? Jag ser direkt framför mig hur min dag kommer att se ut. Vad jag vill göra och vad jag måste göra övervägs på bara några sekunder. Kommer detta att bli en bra dag? Det mesta handlar ju faktiskt om inställning. Något som ofta beror på hur jag känner mig, om jag sovit tillräckligt osv. Det blir ju vad man gör det till så om man inte orkar göra något bra av dagen blir den sämre.

 

Min lösning på problemet → skjut inte upp saker för att behöva vakna med ångest över allt du inte gjort. Det måste så småning om göras ändå! Ta dig tid till att göra det du tycker om och starta alltid dagen med något bra. För mig kan det handla om att träna innan skolan för att ha eftermiddagen fri för andra saker till exempel. Det är trots allt du som styr din dag till stor del så gör det på ett sätt som känns bra. Det gör att du kan vakna upp med en skön och avslappnad känsla varje dag!

Nu har jag ätit en sen frukost och äntligen fått sova ut. Min förmiddag ska nu spenderas med kortspel i solen!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats