Har work forever pays. | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Har work forever pays.

Self

 

Hela dagen har jag taggat mitt träningspass och snart är det dags. Äntligen! Jag har varit ganska rastlös hela dagen idag och bara tänkt på kvällen. Jag vill ge allt och kämpa nu, inget annat. Så mycket energi i kroppen att jag inte vill sitta stilla mer. Dock biter träningsvärken sig fast mer och mer i baksida lår – aj, aj, aj! 

Jag vill be om ursäkt för min bloggtorka idag. Jag fick svårt att hitta inspiration till att skriva men så kan det bli när man vanligtvis skriver flera inlägg om dagen. Det är ganska mycket jobb bakom ändå. Min kväll ska inledas med ett tungt pass för axlar och bröst innan jag ska möta upp ett gäng kompisar i stan bara för att snacka lite. Vi får se vad vi hittar på! Jag vill önska er en underbart fin kväll! :* 

Dagens motivation till passet: HARD WORK FOREVER PAYS! 

 

Selfie

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats