Proteinrik banan- & chokladglass | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Proteinrik banan- & chokladglass

choco-banana ice cream bowl1

 

Jag har bara ett ord för detta: MUMS! 

 

Hur gott är det inte med en stor skål bananglass efter en svettig timme på gymmet? Glass på fryst banan har jag gjort många gånger men aldrig haft i proteinpulver. Det fungerade hur bra som helst och passar då bättre som återhämtningsmål. Du kan skippa proteinpulver om du inte använder dig av det. 

 

Du kan även ha i andra frysta bär eller frukter i din glass. Se bara till att använda det direkt när du tagit det ur frysen. 🙂 

 

choco-banana ice cream bowl_Hlsofreak

 

POST WORKOUT BANAN- & CHOKLADGLASS 

Proteinrich ice cream bowl 

SÅ GÖR DU

Kör bananen i en matberedare tills det får samma släta konsistens som glass. Tillsätt genast proteinpulver, kakao och eventuell sötning för att köra igen. Tänk på att göra allt direkt när du tagit ut ur frysen så att glassen håller sig tillräckligt kall. Servera direkt – ät och njuuuut! 🙂

 

choco-banana ice cream bowl3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats