NOCCO - Jordgubb/Rabarber | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

NOCCO – Jordgubb/Rabarber

NOCCO jordgubb:raberber

 

Nyss svepte jag en Nocco (dock koffeinfri som tur var).

Nu är dags för gym.

Senare ska jag träffa en saknad vän! 

 

En kort summering av min dag som det ser ut just nu. Under gårdagen drog jag med en hemsk huvudvärk men idag mår jag bättre än bäst. Jag känner mig full av energi och taggar inför ett magpass. Jag längtar efter den brännande känslan och att få svetten att rinna. Jag ska kämpa och ge allt vad jag har! Men magträning är verkligen hatkärlek. Jag hoppas på att slippa träningsvärk för det är ju så hemsk jobbigt, usch. Jag vaknade sent idag och åt frukost vid halv tolv, därav blev det en dubbel portion gröt för att orka med gym. Känns bra. 😀 

Kram på er, vi hörs senare. Då ska jag dela med mig av ett nytt upplägg för magträning. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats