Booty gainzzz | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Booty gainzzz

gainzz

 

Min benträning har gått oerhört bra den den senaste tiden! 😀 Det hänger absolut ihop med att jag varierat mina pass mycket mer och jobbat stenhårt. Intensiva pass med mycket svett och mjölksyra. Jag varierar mellan övningar med både höga och låga reps + att jag har lagt in mer kroppsviktövningar. Så som lång utfallsgång efter min uppvärmning osv. Jag värmer alltid upp på löpband med mycket lutning också i ca 10 minuter – det känns i rumpan direkt! 

Jag kan själv se och känna progress både i hela benen. Vader, rumpa och lår är starkare nu och utvecklingen går fort framåt. Allt slit lönar sig ska ni veta! 😀 Bra mat + vila + hård träning med mycket svett = RESULTAT. Så enkelt är det. Nu ska jag få i mig lite lunch innan det är dags att fixa sig inför kvällen. Jag berättar mer senare, puss! :* 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats