Core burner ✔️ (VLOGG) | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Core burner ✔️ (VLOGG)

 

Om magträningen igår gick bra? Frågan är snarare “hur bra?”! Jag är så glad att jag kämpade mig igen detta så att svetten rann. Bästa mapasset på väldigt länge för jag hade så roligt hela tiden. Men jag var samtidigt så jäkla trött efteråt haha. En bra känsla! 😀 Jag filmade även alla övningar (utom den första, det lyckades jag inte med själv) så att ni kan se övningarna och kopiera rakt av till ert nästa pass om ni skulle vilja. Allt för att underlätta och inspirera er! Btw, ser ni att triceps poppar lite under första övningen?! Syntes bättre i verkligheten men kanske lite iallafall. 😉 

Tänk på att köra alla övningar sakta och kontrollerat för att koppla in rätt muskler. 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Q9WUBdsKDA&feature=youtu.be[/youtube]

 

FULL AB WORKOUT

UPPVÄRMNING: 10 MIN PW PÅ LÖPBAND I HÖG UPPFÖRSBACKE.

✔️ Hängande knälyft, 4×7 reps

✔️ Reversed crunch, 3×15 reps

✔️ Situp med rak stång, 3×10 reps

✔️ “One-leg drop”, 3×15 reps

✔️ Crunches rakt upp med viktplatta, 3×10 reps

✔️ Ball crunch, 3×15 reps

✔️ Cable crunch, 3×10 reps 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats