Strawberry & Blueberry smoothie | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Strawberry & Blueberry smoothie

Smooth(ie)

 

Godmorgon! :*

Att jag aldrig lär mig. Man kan inte sitta uppe hela nätterna utan att åtminstone få sova ut lite morgonen därpå. Jag känner mig som en zombie och ska faktiskt sova en kort stund innan jag drar igång den här dagen på riktigt. Frukost har jag iallafall ätit nu och jag känner mig lite piggare. Igår var jag och hälsade på min saknade vän Linn och efter det blev det en spontankväll hos ett par vänner till familjen. Därav fick bloggen vänta under kvällen. Efter det satt jag och min syster uppe och pratade till klockan halv 2, mysigt.  Men nu är jag på banan igen. 😀 

Till frukost var jag så himla sugen på smoothie. Ett glas färsk smoothie med jordgubbar och blåbär + en skål gröt med jordnötssmör och jag är nöjd! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats