Återhämtning som första prioritet | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Återhämtning som första prioritet

gröt_hallon_mango2gröt_hallon_mango1

 

Godmorgon fina! 

Klockan är 11 och jag har precis vaknat. Jag planerar dessutom att lägga mig för att vila en stund till efter min frukost. Jag är så jäkla trött och känner mig inte alls utvilad. Jag har ju berättat många gånger den senaste tiden att jag inte sover tillräckligt och nu är det verkligen dags att ta tag i det. 

Vad konstigt det är egentligen att fler än jag som tränar mycket slarvar med sömnen. Den är ju egentligen lika viktig som själva träningen när det gäller muskelbyggnad. Får kroppen aldrig chans att återhämta sig får man inte ut maximalt av träningen. Och vem vill slösa bort tid på gymmet liksom? 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats