Bloggserie: FÖLJ MIG RUNT I EUROPA! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Bloggserie: FÖLJ MIG RUNT I EUROPA!

travel

 

Hej på er! 

Jag har mycket glada nyheter att berätta för er. Min familj är ganska så spontan när det gäller att resa. Vi planerar inte långt innan ut bestämmer oftast knappt ett par dagar innan vi ska iväg. För någon timme sedan bestämde vi att vi skulle bila runt i Europa! Väldigt tidigt på morgonen imorgon ger vi oss iväg helt utan plan. Först har vi tänkt att köra direkt till Berlin och så får vi se var vi åker därifrån. Det är så många städer jag vill besöka. 

BLOGGSERIE?

Nu när vi åker iväg vill jag ta tillfället i akt och dela med mig av så mycket som möjligt. Jag kommer att fota mycket och visa er alla platser vi besöker. Det är lite stressigt med spontana resor när man är bloggare men jag har tidsinställt en hel del och kommer att kunna blogga om resan åtminstone en gång om dagen. Det blir en liten bloggserie om vår resa och jag hoppas att ni vill hänga på! 😀 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats