#OneCasein review | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

#OneCasein review

OneCasein-Fitnessguru-Hlsofreak

 

Jag älskar att använda mig av kasein som mellanmål och kvällsmål. Det går snabbt att blanda ihop med lite vatten och passar bra ihop med en kolhydratskälla i form av en frukt eller liknande. Och så är det självklart väldigt gott också. Idag har jag tänkt att recensera onecasein från @fitnessguru

Kasein är alltså ett form av proteinpulver som tas upp långsamt av kroppen och förhindrar muskelnedbrytning. 

 

OneCasein_Review_Hlsofreak

 

SMAK & KONSISTENS

Jag tycker särskilt mycket om kaseinet för smakens skull. Många upplever jag behöver extra kakao för att få en god chokladsmak men detta är gott som det är ihop med vätska. Det förtjänar namnet double rich chocolate helt enkelt! Konsistensen är len och väldigt mättande vilket är bra. 

 

NÄRINGSVÄRDE & INNEHÅLL 

 • En burk ger ca  33 portioner.
 • En skopa ger ca 110 kcal * 23 gram långsamt protein * 3,5 gram kolhydrater * < 1 gram fett.
 • 10 gram essentiella aminosyror * 5 gram grenade aminosyror (BCAA). 

 

KÖPSTÄLLE

 • OneCasein finns endast hos Fitnessguru. 

 

OneCasein_Review_Hlsofreak1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Kan jag fråga snabbt om du har testat deras aminosyror? Jag besällde hem cola och jag kn inte få den till att blandas alls 🙁 Bara lägger sig som ett skum ovanpå vattnet, är det något fel på just den jag fått hem eller något jag missat osv?

  1. Molly Olsson

   Jag har provat äppelsmaken och den skummar sig ganska mycket den också. Dock tror jag inte att det är något fel på den alls. Bara att det blir mycket skum helt enkelt. Dricker du den i en shaker brukar skummet inte bli något problem. 🙂 Kram.

Annons
stats