Dag 1: Sverige-Danmark-Tyskland | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Dag 1: Sverige-Danmark-Tyskland

RoadTrip

 

Hej på er! 🙂 

Första uppdateringen från resan och vi är en bra bit på väg. Efter en frukost hemma gav vi oss iväg med en fullpackad bil mot Köpenhamn för att sedan ta båten över till Rostock, Tyskland. Min kamera fick oväntat slut på batteri så jag har tyvärr inga kamerabilder från den biten men uppdaterar er med några av mina snaps från dagen så länge. 

  • Fikapaus i skogen: frukt, ägg, bröd, grönsaker.
  • Bron över till Köpenhamn och..
  • .. båten vidare mot Tyskland!
  • Långa färder på autobahn och stopp för middag på en diner.
  • Hotellövernattning i Wiedemar.

Kameran laddas just nu och jag längtar efter morgondagen. Lite extra mycket för att jag läst att det ska finnas gym på det lilla hotellet vi stannat på mitt i landsbygden här i Tyskland. Jag är beredd på att bli besviken över hur litet det förmodligen är men ändå glad om det finns något. Jag får gå upp tidigt och se efter helt enkelt. 😀 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats