Dag 2: Österrike - Slovenien - Kroatien | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Dag 2: Österrike – Slovenien – Kroatien

 

Jag har så mycket jag vill berätta för er. Om hur vackra bergen var i Österrike och den korta visiten i Slovenien. Det har varit så kul att stanna till och besöka länder jag aldrig tidigare varit i. Eller vet särskilt mycket om för den delen heller. Det känns häftigt! 

 

Österrike

 

För att ta det kort från början så reste vi via Danmark till Tyskland med bil. Där blev vi inledde på ensliga gator i den tyska landsbygden nära aotobahn och fann ett hotell av en slump. Klockan var mycket så vi stannade över natten. De hade till och med ett gym tydligen men vi kom sent och åkta tidigt så det hanns inte med. 

 

Öster

 

Vi körde vidare längs autobahn till Österrike och vidare till Slovenien. Österrike var väldigt vackert med bergstopparna och dalarna man körde genom. Helt fantastisk fin utsikt över kullarna och husen långt upp i bergen. 

I Slovenien talade de knappt någon tyska på den lilla vägkrogen där vi åt lunch. Däremot blev jag glad över att bensinmacken bredvid sålde gott vatten, vitamin well och sockerfria chokladsorter. <3 

 

Österreich

 

Nu är vi i Kroatien där vi bestämt oss för att stanna i en vecka. Sedan får vi se vilka mer länder vi vill besöka. 🙂 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats