Feta salad for lunch | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Feta salad for lunch

Feta salad11Feta salad33_Hlsofreak

 

Lite bilder från vår lunch på en italiensk restaurang häromdagen. Jag beställde in en fetaostsallad och hoppades på det bästa, och vet ni vad? Fetaosten var hur GOD som helst! Aldrig provat en så god förut ärligt talat! Kan ni se vad det är för grönsaker i salladen? Det är gurka, tomat, oliver, rödlök och en paprikasort som är nästan vit/väldigt ljus grön. Ganska smaklös paprika dock. Den smakar typ lika lite som gurka haha. 

Jag åt även grillade grönsaker, mums. En lättare lunch var perfekt nu när det är så otroligt varmt. Tempen är på runt 30-35 grader dag som kväll. 

 

Feta salad22

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats