Breakfast & workout N°1 | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Breakfast & workout N°1

Första gröten22Första gröten11Första gröten33

 

Godmorgon fina!

Att träna på semestern ser jag inte som något tvång. Det är en rolig grej jag gör bara om jag känner att jag har lust med det. Jag vill hålla min träning på en rolig (men självklart jobbig) nivå hela tiden och hetsar inte kring den. Jag gör det det ju bara av en anledning: Jag älskar det! Jag filmade även dagens lilla träningspass så en film till min youtubekanal är på gång! 

Idag vaknade jag av att pappa var på väg ut från lägenheten för att köpa frukost. Jag klädde på mig träningskläderna och gick ut på en liten innergård mellan husen för att köra ett par övningar med fokus på rumpa och mage. Det kändes bra att få låta musklerna jobba lite extra. Svetten rann direkt i dessa 27-28 grader det är på morgonen. Igår fann jag en variant av sockerfritt jordnötssmör i en butik lite längre bort. Det testades idag på frukostgröten! Smaksatte gjorde jag med Lean Protein från gymgrossisten och färska bär. <3 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats