Livet på en pinne | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Livet på en pinne

livet på en pinne

 

U.N.D.E.R.B.A.R.T.

Idag har 7 timmar spenderats på en klippa vid vattnet. Så himla fint där verkligen. Först var vi helt själva på klippan men senare kom ett par andra gäng och la sig lite längre bort. Jag solade med hög musik eller podcast i lurarna hela tiden så jag märkte inte att jag fått en liten publik förrän jag skulle vända mig om. Det satt ett gäng och tittade på mig haha, oklar anledning men de tittade en bra stund iallafall. 

Jag har bara en halvtimme på mig att blogga, duscha och byta om så detta blir en snabb statusuppdatering. Träningsfilmen från imorse och mer är på gång. Puss. :*

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats