"When in Venice" | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

“When in Venice”

Bucketlistcheck-VenedigVenedig_Hlsofreak4Venedig_Hlsofreak3Venedig_Hlsofreak2Venedig_Hlsofreak5When in Venice

 

Att resa till Venedig är en riktig bucketlist-check. Bara att se St. Marcusplatsen, kika i butikerna på små gator mitt inne i stan och att se alla vackra hus är en stor grej. Inte minst att åka Gondol precis som i filmerna! Man tänker sig verkligen tillbaka till alla gamla och nya filmer man sett där gatumusikanterna spelar i hörnen på trånga gator och alla människor som flockas på gatorna. 

Jag är så glad att vi valde att åka över till Italien nu när vi ändå är så pass nära. Vi såg en stor del av den Italienska landsbygden, besökte en strand och tog båten över till Venedig på samma dag. Fullt upp men precis lagom för att kunna se allt man vill. Vi kom inte hem förrän halv 2 igår så idag tog vi en sovmorgon innan det är dags för sol och bad på Rovinjs klippor istället. <3 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats