"Ordinary is booring" | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

“Ordinary is booring”

 

Jag har kanske inte ett intresse som är typiskt kvinnligt (fast jag vet att det är många fler tjejer som börjat träna den senaste tiden). Men vet ni vad? Jag blir mig faktiskt inte alls. Jag älskar det jag håller på med och jag vill utvecklas mycket mer. Att alla andra inte gör det jag vill göra gör det nog bara mer intressant. Jag vill inte vara som alla andra och jag vill inte följa normen bara för att ”man bör göra det”. Jag har min egen dröm och mina egna prioriteringar. Ingen annan kan bestämma vad det är jag innerst inne vill uppnå! 

 

reflect

 

Most people are bloated with ordinary.

They are full of average.

Have an appetite for extra-ordinary.

There will always be doubters,
but if you stay true to yourself and believe.

Then one day will be your moment.

 

Remember… anything is possible for those who believe.

Keep your dreams alive.
Understand that in order to achieve anything of great value you must suffer & endure.

YOU ARE DESTINED FOR SUCCESS! 

– Fearless Motivation, ”Believe” (Motivational speech at Spotify)

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats