Träning på semestern: Mage & rumpa (vlogg) | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Träning på semestern: Mage & rumpa (vlogg)

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tmKe9cLNKmM[/youtube]

 

Ä N T L I G E N !

Äntligen har min youtubevideo laddats upp. Kan ni gissa hur lång tid det tog? 30 timmar! Helt sjukt ju. Uppkopplingen i vår lägenhet vi hyrt här i Kroatien är ändå ganska snabb så det är konstigt att den tog så lång tid på sig. Det stod still länge trots att sidan var uppe hela tiden liksom. 🙁 Dock gick det snabbt att göra själva videon, jag älskar iMovie! 

Hur som helst, nu är jag bara glad att videon är uppe. Här kan ni se de övningar jag körde som ett litet styrkepass på innergården här. Det var skönt att bara få låta musklerna jobba lite extra även på semester. Jag har dock inte hunnit träna varje dag utan kommer att ta tag i det direkt när jag är hemma igen. Jag har gjort ett helt nytt träningsupplägg med övningar och reps så jag är riktigt taggad på att köra igång med det. 😀 Nu ska jag och Mimmi slappa lite och se något avsnitt av Desperate housewives. Hon har nyligen börjat följa det och jag har inget emot att se det om igen. 😉 Senare blir det middag med vänner till familjen, himla mysigt. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats