Vad jag fokuserar på och inte | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Vad jag fokuserar på och inte

 

Så sant som det är sagt: Man kan inte vara bäst på allt på en gång. Man måste fokusera och lägga tid och energi på det som gynnar ens egna mål och drömmar. Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av vad jag tänker kring detta. Vad jag prioriterar mest i min träning och vad jag inte prioriterar. Jag fokuserar exempelvis inte på viktnedgång utan på att behålla min vikt stabil och att lägga på mig massa. 🙂 

 

Packing Supps1bw

 

Saker jag prioriterar just nu 

1. Bra mat och tillräcklig energi. Näring kommer alltid först! 

2. Tung träning. I min träning fokuserar jag på att ge allt under varje pass. 

3. Träning vid rätt tillfälle. För att jag ska kunna prestera bra vill jag träna på den tidpunkt på dagen då jag har mest energi. Det är oftast på kvällen faktiskt. Då känner jag mig som mest motiverad och vill åka och träna någon gång mellan typ 5 och 7. 

4. Styrke- före konditionsträning. Mitt fokus ligger på styrketräningen och långpromenader eller tabataträning på löpband körs när jag känner för det. Då efter min styrketräning för den vill jag lägga mest tid på. 

5. Bra återhämtning. För att få ut maximalt av träning prioriterar jag att ta vilodagar när det behövs och att sova tillräckligt varje natt.

 

Packing Supps3bw

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats