Hallonglassen du kan äta direkt | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Hallonglassen du kan äta direkt

Hallonglass2Hallonglass3

 

Att göra egen glass är allt för ofta krångligt. Det krävs oftast glassmaskin eller flera timmar i frysen. Men vad säger du.. om jag säger att den här glassen är färdig att ätas på en minut? För bra för att vara sant? Nejdå.

Detta är ett glassrecept som är värt en repris.

 

Hallonglass11

 

Enkel & snabb hallonglass

INGREDIENSER FÖR TVÅ PORTIONER

  • 100 gram naturell lättkvarg (jag använder Lindahls)
  • 150-200 gram frysta hallon och/eller andra bär
  • 1 msk honung (söta med stevia om du vill)

Valfritt

INSTRUKTIONER

Mixa alla ingredienser i en bunke och servera omedelbart. Det är viktigt att hallon precis tagits ur frysen så att de kyler ner kvargen och ger en glassig konsistens direkt! Ät och njut. 🙂 

 

Hallonglass4

 

NÄRINGSVÄRDE FÖR EN AV TVÅ PORTIONER*

70 kcal

6,7 g protein 

7,7 g kolhydrater

0,5 g fett

*Uträknat med appen MyFitnessPal

 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats