Bananpannkakor med mangopuré | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Bananpannkakor med mangopuré

Bananpannkakor med mangopuré11

Godmorgon finisar! Sovit gott? Det har jag verkligen gjort. 😀 Igår var jag på bio och såg filmen Daddy´s home, den var sjukt bra så den kan jag rekommendera er att se! Rolig och med en bra handling, extra kul också att Will Ferrell och Mark Wahlberg är med såklart. Filmer med dem brukar över lag vara bra tycker jag!

Även idag väntar mycket roligt. Nu på morgonen ska jag plugga och inget annat men framåt eftermiddagen ska jag ta en fika med ett gäng tjejer jag inte träffat på länge nu så jag längtar ihjäl mig! Framåt kvällen kommer mormor och morfar på besök vilket också blir väldigt mysigt. Sedan ska jag ta och träna på kvällen om jag orkar det. Så himla sugen på det verkligen, fastän att kroppen värker av träningsvärk lite här och där haha.

Frukost för dagen: bananpannkakor med mangopuré (mixa mango till en slät puré) och dadelsirap. 

Bananpannkakor med mangopuré22

Recept / Recipe

1 banan / 1 banana

1/2 dl havregryn / 1/2 dl oats

1/2 skopa proteinpulver (eller mer havregryn) / 1/2 scoop protein powder (or more oats)

1/2 dl äggvita eller ett ägg / 1/2 dl egg whites or 1 whole egg

1/2 dl valfri mjölk / 1/2 dl milk of choice 

En nypa salt / a pinch of salt

Instruktioner: / Directions:

Mixa ihop till en slät smet och stek på medelhög värme! / Mix all ingredients smooth and fry on medium heat. 

Bananpannkakor med mangopuré33

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats