Favorit i repris: Mexikansk veggogryta | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Favorit i repris: Mexikansk veggogryta

Mexican stew_hlsofreakbloggerpic

 

Grytor är perfekt på hösten och vintern, varmt och gott! Det blev en favorit i repris med min mexikanska veggogryta idag. Perfekt laddning! 😀 Nu ger jag snart upp plugget för dagen. Mycket har gått in och jag känner mig väldigt mycket förberedd nu. Poletten trillade ner tillslut och det blir ju så mycket lättare med anatomin när man förstår hur allt hänger ihop och hur man kan koppla det till sin egen träning osv. Allt blir intressant! Har någon av er läst anatomi så håller ni säkert med. 😀

Den här dagen har varit lyckad och nu är det dags för annat, ni ska få en update senare! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats