Layered chia pudding | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Layered chia pudding

Layered Oiaj_hlsofreak44Layered Oiaj_hlsofreak33

Godmorgon och glad torsdag på er! Sista dagen av självstudier och det känns riktigt bra nu. Men herregud vad jag är inne i allt detta nu. Jag har vaknat flera gånger under natten och kommit på mig själv med att fundera på anatomin haha. Sjukt ju! Men skönt att jag känner mig säker på det nu så att jag inte behöver plugga hela dagen idag.

Frukosten idag förberedde jag redan igår kväll, det är så skönt att slippa göra något på morgonen ibland. Chiapudding varvad med tärnad mango och mixad sharonfrukt.

Layered Oiaj_hlsofreak55Layered Oiaj_hlsofreak11

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Molly Olsson

   Ja chiapuddingen är ju supergott! Ja jag själv har också “nyupptäckt” det lite de senaste dagarna. Längesedan jag gjorde det! 😀 Tack så mycket och ha en fin dag! Kramis.

 1. Ebba

  Ser jättegott ut 😀
  Har en liten fråga!
  Vet du varför det är så att även om man äter jättemycket och känner att magen verkligen är full så känner man sig ändå fortfarande hungrig!? Vet du hur det kommer sig? Vad kan man göra åt det? 🙂

  1. Molly Olsson

   Tack, det var jättegott! 😀

   Hmm, det är nog väldigt svårt att svara på. Men jag kan komma med en (vild) gissning iallafall! Det kanske kan bero på att du inte äter tillräckligt näringsrikt? Du kanske har hört talas om tomma kalorier någon gång? Jämför exempelvis godis och frukt, du får mycket energi från godiset men inte så mycket näring som du skulle fått av frukten. Du får alltså i dig tillräckligt med energi men inte tillräckligt med näring vilket kroppen egentligen är i behov av.

   Nu har jag ju ingen aning om hur din kosthållning ser ut, men mitt tips är att äta mer näringsrika livsmedel så som t.ex nötter och avokado där du kan få mycket näring på liten mängd. Nyckeln till att känna sig nöjd upplever jag är att äta lagom mycket och näringsrikt för att ge kroppen det den behöver. Att försäkra sig om att man inte äter för lite!

   Jag hoppas att detta kanske kunde hjälpa dig lite grann, lycka till! Kram på dig. 🙂

Annons
stats