Nya hälsokostprodukter från Nu3 | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Nya hälsokostprodukter från Nu3

Nu3kosttillskott_hlsofreakblogcollage

Att prova nya tillskott och hälsokostprodukter är alltid roligt. Att få prova sig fram och skriva recensioner för att dela med mig av mina tankar till er. Jag har nu fått möjlighet att prova produkter från nu3.se vilket är lite extra spännande! De har massor av produkter inom naturkost, hälsa, sport och skönhet.

Recensioner kommer att komma upp på bloggen under nästkommande vecka för att jag ska hinna prova lite åt gången och berätta för er om vad jag tycker. Det ska bli väldigt spännande då i stort sett alla dessa produkter är nya för mig. Det är endast kokosvattnet som är en favorit sedan tidigare! Jag älskar det!

Kika gärna in på länkarna nedan om ni vill veta mer om produkterna så länge! 🙂

Nu3kosttillskott_hlsofreakblog22

Snacksmix med rostade sojabönor i mörk choklad

Vita-Coco kokosvatten

Cavalier stevia hazelnut spread

Cacao nibs

Trek cocoa coconut flapjacks

Nu3-proteinbars 

Raw agavesirap

Acaipulver

Raw hallonpulver

I samarbete med Nu3. 

Nu3kosttillskott_hlsofreakblog44Nu3kosttillskott_hlsofreakblog33

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats