Gulaschsoppa - uppladdning för benpass! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Gulaschsoppa – uppladdning för benpass!

Gulaschsoppa_hlsofreak1

Det finns ingen bättre vintermat än gulashsoppa. Värmande, smakrikt och gott! Detta blir min uppladdning inför ett mördarbenpass: gulashsoppa med naturell kvarg. Perfektion!

Ett benpass bestämdes just lite spontant nu, jag hade inte tänkt att jag skulle hinna med att träna ikväll men så blev det trots allt. Efter lite övertalning av min lillasyster som såååå himla gärna ville träna. Inte för att jag inte vill, men kände att inte var värt stressen. Men nu när lite tid frigjorts så går det trots allt bra. 🙂 Motivationen har inte varit på topp under de senaste passen men jag hoppas på ändring nu. Håll tummarna för mig!!

Gulaschsoppa_hlsofreak2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats