Dubbla träningspass & mörk choklad | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Dubbla träningspass & mörk choklad

mörkchoklad70_hlsofreak1 mörkchoklad70_hlsofreak2

Herregud vilken dag! Det känns som om en hel vecka har passerat haha. Efter en skön morgon hemma åkte jag till skolan för en föreläsning innan diverse tester. Vi visste inte vad vi skulle göra – men vad jobbigt det var! Inte extremt jobbigt men pulsen gick upp rejält och man kämpade. Lite tester med hopprep, att springa, gå, klättra osv för att mäta puls vid olika moment på tid. Väldigt intressant. 🙂

Efter lunch åkte jag till gymmet under eftermiddagen. Skönt med en kort skoldag så att man har eftermiddagen ganska fri. Ett benpass senare var jag helt slut och åkte hem för mat. Tortillawraps med stekt ägg, lite bloggande och annat innan jag åkte spontant till gymmet ännu en gång. Jag tränade inte utan snackade mest och tränade syrran med ett av mina upplägg för helkropp. Mer om det kommer upp på bloggen imorgon!

Nu ska jag äta mörk choklad och kolla klart på “Batman begins”. Puss på er! <3

mörkchoklad70_hlsofreak3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats