Frosted lemon cake oatmeal | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Frosted lemon cake oatmeal

Hej alla glada! På grund av lite oväntad stress under morgonen han jag inte få iväg något frukostinlägg. Men bättre sent än aldrig för detta tips får ni inte missa! 😀 Jag provade att ha citron och vanilj i min gröt idag och himmel vad gott det var! En fräsch söt smak som du själv kan styra beroende på hur mycket sötning du tar gentemot mängden citronsaft. Här kommer receptet!

Frosted lemon cake_hlsofeak

Koka vanlig havregrynsgröt på havregryn, vatten och lite salt. Tillsätt citronsaft, stevia och vaniljpulver (alternativt steviadroppar med vaniljsmak). Tillsätt även lite kokosmjölk om så önskar! Jag toppade med vaniljproteinsås gjord på kvarg, mjölk och vaniljproteinpulver. 

/ Cook your oatmeal as usual with oats, water and a pinch of salt. Add juice from a sqeezed lemon, stevia and bourbon vanilla powder (or vanilla flavored stevia drops). Also add some coconut milk if desired! I topped my oatmeal with vanilla protein sauce made with vanilla protein powder, quark and milk. /

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats