En bloggares bästa köp | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

En bloggares bästa köp

Sony DSC rx100 iii_hlsofreak

Ärligt talat så trodde jag aldrig någonsin att en kompaktkamera skulle få ersätta min systemkamera fullt ut. Tidigare fotograferade jag alltid med min Nikon D3100 men den har lagts på hyllan nu efter att jag fick den här i födelsedagspresent. En Cyber-shot dsc rx100 III! <3

Jag tar nu alla mina bilder med den och jag ser så många fördelar! Jag vill förtydliga att detta inlägg inte är sponsrat utan bara mina åsikter kring kameran jag fick av familjen i present.

– Den är smidig att ha med sig och lätt att använda.

– Det är lätt att ta bilder direkt, även i dåligt ljus blir det bra resultat. Särskilt med hjälp av sceninställningarna där man kan välja funktionen “hög känslighet” för att få bra bilder inomhus.

– Jag älskar hur den lägger fokus smidigt och enkelt för att göra bakgrunden mer “suddig/blurrig”.

– Den har många smidiga lösningar som en vridbar skärm, möjlighet att styra den från mobilen via en app, bilderna kan delas direkt mellan kameran och mobilen eller datorn trådlöst.. och mycket mer!

Sony DSC rx100 iii_hlsofreak9

Vill ni se lite testbilder? Hela bloggen är full av dem men ni kan exempelvis kolla in på dessa recept jag länkar nedan. Så glad att jag nu har en mindre kamera som tar lika bra matbilder som min systemkamera. 😀

Banoffee pie

Chokladig frukostskål

Peanut-Coco-Raspberry pie

Är du en bloggare/bloggerska och tar mycket bilder kan jag verkligen rekommendera den! 

LÄNK till där den är köpt här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats