Blogger boot camp 2016 | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Blogger boot camp 2016

BBC, instruktörer svartvit

Hej finisar! Jag har något väldigt spännande att berätta för er! Har ni hört talas om Blogger Boot Camp? Sveriges största träningsevent för bloggare och instagrammare. Det är dags att samlas, inspireras och ha riktigt kul tillsammans. Det är ett event som passar alla oavsett form och träningserfarenhet. Du kan själv planera dagen som du vill och välja bland olika händelser under dagen. Hur kul som helst!

Det går av stapeln den 12 Mars 2016 i KTH-hallen i Stockholm och jag ser riktigt mycket fram emot det. I år har jag fått äran att bli en av ambassadörerna som kommer att finnas på plats. Och när ni anmäler er, glöm inte bort att ange mitt namn så att det syns vart ni hört talas om eventet.

Ni kan läsa mer på bloggerbootcamp.se – missa inte detta! Anmälan är öppen nu. 😀

Jag deltar på bbc16

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats