Rostade sojabönor i mörk choklad | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Rostade sojabönor i mörk choklad

Sojabönor i mörk choklad_hlsofreak1 Sojabönor i mörk choklad_hlsofreak3

Vid det här laget har jag provat många produkter från Kung Markatta som jag tycker om. Särskilt deras nötsmör har varit en stor favorit, inte minst cashewnötssmöret som är helt himmelskt! Den här gången provade jag något helt nytt som jag faktiskt inte hört talas om tidigare: rostade sojabönor doppade i mörk choklad. Det låter ju galet bra! Chokladen är god och sojabönorna väldigt krispiga och nästan lite salta i smaken. Stillar alltså sötsuget väldigt effektivt! Har ni provat dessa någon gång?

Jag känner definitivt att jag missat något! Toppen att det bara innehåller naturliga ingredienser också, samt att de är KRAV-certifierade. Ni hittar Kung Markattas snacksmix här hos Nu3. 

Fortsätt att hålla ögonen öppna här på bloggen för recensionerna av produkterna från Nu3 kommer att dugga tätt framöver. 😀


Sojabönor i mörk choklad_hlsofreak4Sojabönor i mörk choklad_hlsofreak2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats