Stressig morgon | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Stressig morgon

Matlåda_kycklinggrönsakerpasta_hlsofreak

Vilken stress! Trots att klockan ringde som den skulle vid kvart i sex somnade jag om – vilket verkligen inte händer ofta! Jag brukar alltid hoppa upp ur sängen direkt när klockan ringer för att jag tycker om att ha väldigt gott om tid på morgonen. Men jag somnade om och vaknade som tur är nästan en timme innan jag skulle åka hemifrån. Jag hinner alltså, men stressigt är det.

Jag sitter just nu vid datorn för att hinna slänga iväg ett inlägg innan jag ska äta frukost och åka iväg. En kort dag med föreläsning mellan nio och tolv idag, matlådan är nerpackad och kanske blir det träning efteråt. Vi får se hur jag känner mig! 😀

Pussar, hoppas att ni har en skönare morgon vänner!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats