Chia pudding never gets old | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Chia pudding never gets old

Kokoschia med banan_hlsofreak2Kokoschia med banan_hlsofreak4

Chiapudding i kokossmak med blåbär, banan och pumpakärnor! 

Denna morgon gjorde jag en lite mindre chiapudding än vanligt. Jag brukar annars ha i havregryn också vilket nästan dubblar mängden pudding men idag gjorde jag på bara yoghurt, mjölk och chiafrön för första gången på länge. Det är dags för en del konditionstester i skolan idag så jag kommer att äta något mindre innan dess också. Det blir både “one-mile-walk” för att kolla pulsen samt beeptest mot slutet.

Det ska bli väldigt skönt att sluta tidigt idag, för sedan blir det plugg med fina vänner. Ett grupparbete om styrketräning för axlar och bröst. Väldigt intressant! Jag har lärt mig grejer kring det som var helt nya för mig. Jag ska även bjuda på semlor utan tillsatt socker som jag bakade igår (receptet på dem kommer upp på bloggen snart)! 😀

Kram på er!

Kokoschia med banan_hlsofreak1

3 msk chiafrön / 3 tbsp chia seeds 

3/4 dl yoghurt / 3/4 dl yoghurt 

3/4 dl mjölk / 3/4 dl milk 

Steviadroppar i kokossmak / Coconut flavored stevia drops 

Blanda ihop och låt svälla i kylen över natten. Ta ut på morgonen och toppa med något gott! / Stir it all together and put in the fridge over night. Take out the next morning and put something delicious on top!  

Kokoschia med banan_hlsofreak3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats