Cookies & cream proteinbollar | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Cookies & cream proteinbollar

Cookies & cream proteinbollar_hlsofreak3

Recept på proteinbollar är det svårt att få för många av. Det är så himla smart att baka en stor sats och ha hemma att ta med för att äta direkt efter träningen. Protein och kolhydrater i ett – en snabb dos återhämtningssnacks!

Dessa bollar är särkilt bra då de innehåller så pass få ingredienser. Baktiden är kort, innehållslistan är kort – och resultatet är gott! Ni bara måste testa dessa godingar om ni har proteinpulver hemma. Så enkla att packa med sig och att ha redo hemma. 😀

Cookies & cream proteinbollar_hlsofreak2

Enkla proteinbollar / Protein balls 

4 dl havregryn / 4 dl oats 

2 dl cookies&cream proteinpulver (eller annan smak) / 2 dl cookies&cream protein powder

1 dl kokosmjölk (endast den tjocka delen) / 1 dl coconut milk (the thick part)

0,4 dl flytande honung / 0,4 dl honey liquid/melted honey 

Instruktioner: / Directions: 

Mal havregrynen till ett fint mjöl och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Forma degen/massan till bollar, rulla i riven kokos och förvara i en tät burk i kylen. / Mix the oats into oat flour and add the other ingredients. Make protein balls, roll them in shredded coconut and store in fridge. 

Cookies & cream proteinbollar_hlsofreak4Cookies & cream proteinbollar_hlsofreak5

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats