Rösta gärna på mig till Finest Awards 2016! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Rösta gärna på mig till Finest Awards 2016!

Rösta på mig till Finest Awards 2016_hlsofreak

Ni har säkert lagt märke till att röstningen inför Finest Awards 2016 är i full gång. Nu finns det möjlighet att en gång om dagen rösta på offentliga personer inom ett par olika kategorier. Exempelvis årets inspiratör, instagrammare, personlig blogg eller träningsblogg. 

Jag skulle bli så otroligt glad om du ville rösta på mig! 😀 Om du uppskattar det jag gör, skriver om och publicerar på min blogg och instagram så lägg gärna ett par minuter på att rösta här eller bara klicka på bilden nedan! Ni är guld värda ska ni veta, tack för att ni kikar in här och ger mig så mycket positiv feedback. <3

Röstningen är öppen till och med den 15 februaritusen tack finisar! 

Finest awards jubileum

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats