Fun facts | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Fun facts

När jag kikade in på Saras blogg häromdagen läste jag hennes inlägg med lite “fun facts”. Perfekt bloggidé som jag fick låna av henne! För visst är det väl kul med lite sådana inlägg? Minns att mina inlägg med “10 saker du inte visste om mig” i både del 1, del 2 och del 3 var väldigt uppskattade. 😀


3 SAKER JAG SER FRAM EMOT 

Jag längtar galet mycket efter våran. Känslan när det börjar bli varmare, solen kikar fram mer och man kan plocka fram favoritplaggen ur vårgarderoben.

Att resa! Jag är himla sugen på att resa just nu och i familjen kikar vi på lite resor just nu. Kanske blir det Thailand i februari redan?

Att lära mig: min studiemotivation är verkligen på topp just nu. Jag älskar att diskutera med vänner och lära mig så himla mycket – att plugga det man är intresserad av är verkligen a och o!

pexels-photo1

3 SAKER SOM JAG HOPPAS BLIR TILL VERKLIGHET

Drömjobbet först och främst! Jag vet inte specifikt vad jag vill jobba med men jag hoppas innerligt (och jobbar hårt för) att mina drömmar ska bli till verklighet där.

Att jag kommer att få min utbildning klar då det är tänkt. Det är viktigt att hänga med i studietakten för att allt ska gå vägen – det är disciplin men vad roligt det är också!

Att min blogg och andra sociala medier kommer att fortsätta att växa. Jag älskar att arbeta med bloggen genom att skriva, fotografera, redigera, vara kreativ… Och jag hoppas att min dröm att skriva en bok med mina samlade recept kommer att bli till verklighet en dag! <3


pexels-photo2
3 SAKER JAG SKA GÖRA I VECKAN

Nu är det redan fredag så jag fokuserar på nästa vecka. Då ska jag bland annat inleda ett nytt samarbete (på hemmaplan) vilket kommer att bli väldigt roligt! 
Jag ska plugga stenhårt för att få klart alla inlämningsuppgifter den för den här kursen. Många tester ska göras så det är bara att sätta igång. Det blir många pluggdejter framöver! 
Jag kommer att göra en stor förändring.. men mer om det under nästa vecka så håll er uppdaterade! 😀 


pexels-photo3

3 SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN

Den senaste tiden har jag blivit allt mer beroende av min mobil, en vana som är både positiv (jag blir mer tillgänglig) och negativ (det blir en del onödig skärmtid också).

Gymmet – jag klättrar på väggar väldigt fort när jag tar vilodagar kan jag lova. Att träna är viktigt för mig!

Mina vänner och familj. De skulle jag aldrig klara mig utan. <3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Roliga fun facts!

    Har en liten fundering jag skulle vilja ta upp med dig….

    Jag tränar på grupp pass flera gånger i veckan, spinning, bodypump osv. Har framför allt en instruktör som jag VERKLIGEN gillar och ser upp till. Går alltid på just hennes pass. Funderar på att köpa en present till henne, för att visa min uppskattning och så, i samband med alla hjärtans dag, typ nån sak och ett kort. Min sambo tycker inte att jag ska göra detta, för att det är typ att fjäska och bara löjligt, hon gör ju bara sitt jobb typ. Vad tycker du??

Annons
stats