Min första acaiskål! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Min första acaiskål!

Min första acaiskål_hlsofreak1 Min första acaiskål_hlsofreak3 Min första acaiskål_hlsofreak4

Acaiskål med blåbär, riven kokos, pumpafrön, cashewnötter och cacao nibbs. Acaipulver finns att köpa här + cacao nibbs här

Jag har länge velat prova att göra min egen “acai bowl”. Det där fenomenet jag ser på instagram flera gånger om dagen och som ser så himla fräscht ut. Snacka om att man påverkas av vad man ser på sociala medier – men det är ju samtidigt roligt då man hittar nya spännande saker. Det här är definitivt en ny favorit! Vill du inte använda mejeriprodukter har Nu3 lagt ut ett eget recept utan det hääär! 😀 Ett tips är att toppa med cacao nibbs eller något annat chokladigt. Galet gott!

Min första acaiskål_hlsofreak2

Jag mätte inte något när jag gjorde min frukost men ungefär så här ser det ut: / I didn´t  but my recipe looks kinda like this: 

1 banan / 1 banana

1 msk acaipulver / 1 tbsp acai powder 

50 gram fryst mango / 50 gram frozen mango

2 msk frysta blåbär / 2 tbsp frozen blueberries 

1/2 msk honung / 1/2 tbsp honey 

100 gram kvarg/yoghurt / 100 gram quark/yoghurt

Instruktioner: / Directions:

Mixa ihop allt till en slät “smoothie” och toppa med underbara superfoods! / Mix it all together into a “smoothie” and top with delish super foods! 

Min första acaiskål_hlsofreak5

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats