"Baking is a piece of cake" | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

“Baking is a piece of cake”

bakingisapieceofcake_hlsofreak2bakingisapieceofcake_hlsofreak1

Visst är det väl extra roligt med spontanpresenter? Häromdagen fick jag de här söta sakerna från två fina vänner. Hur gullig är inte slickepotten med texten “baking is a piece of cake“? 😀

Jag är så förväntansfull inför den här dagen. Vi ska samlas på ett gym för att ha rörelselära inom styrketräning idag! Så himla kul, men jag har ingen aning om vad vi kommer att få göra ännu. Spännande att kanske prova lite nya saker iallafall, vi kanske ska gå igenom ryck och stöt etcetera. Tre timmars skola idag och det blir skönt med en kort dag. Sedan blir det plugg hela eftermiddagen för att hinna så långt det bara går med alla hemtentor vi har den här månaden. Nu gäller det att jobba på! Ett benpass ska även klämmas in framåt kvällen. Hoppas att ni fått en fin start på dagen, puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats