Läsarfrågor | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Läsarfrågor

Therese: Hej fina Molly! Vad är nyttigast av sojamjölk, mandelmjölk och havremjölk? Vad är skillnaderna? 🙂 Har googlat, men förstår inte riktigt eftersom alla sajter säger olika haha! Tänkte om du hade lite bättre koll? Dela gärna med dig isåfall! 🙂 
Massor av kramar! 

Svar: Hej Therese och vad kul med en kommentar från dig igen! Jag skulle nog inte klassa någon som “nyttigare” än de andra alternativen. Men det beror ju på vad man är ute efter. Jag har inte hundra koll på dessa men jag kan tipsa dig om att kika in hos Alpro på den här länken för att läsa mer om de olika. Där står det klart och tydligt med lite olika fördelar för både soja-, mandel- och havremjölk. 🙂 Kramar till dig!

läsarfrågor_hlsofreakblog
 Johanna: Roliga fun facts! Har en liten fundering jag skulle vilja ta upp med dig…. Jag tränar på grupp pass flera gånger i veckan, spinning, bodypump osv. Har framför allt en instruktör som jag VERKLIGEN gillar och ser upp till. Går alltid på just hennes pass. Funderar på att köpa en present till henne, för att visa min uppskattning och så, i samband med alla hjärtans dag, typ nån sak och ett kort. Min sambo tycker inte att jag ska göra detta, för att det är typ att fjäska och bara löjligt, hon gör ju bara sitt jobb typ. Vad tycker du??

Svar: Vad kul att du tycker det! Jag hade helt klart gjort det om jag var du! Vilken rolig idé att visa sin uppskattning så. Jag tror inte att hon tycker att det skulle vara konstigt på något vis utan bara blir glad. Det blir ju verkligen ett bevis för henne att hon gör något bra och kan peppa er som går på passen! 😀 Tycker du att det känns jobbigt så gå ihop med en kompis. Fråga någon annan som brukar gå på passen om ni ska fixa något tillsammans.

Mitt råd: go for it! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats