Ny bloggadress | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Ny bloggadress

mollyolsson_header_finest2016

Hej vänner!

Jag har en nyhet att berätta för er.. Efter snart tre års bloggande här hos Myshowroom har jag nu beslutat mig för att gå över till finest.se och bli en del av Sveriges största bloggnätverk. Jag är otroligt glad och tacksam över ER som kikar in här på bloggen och jag hoppas verkligen att ni vill följa mig framöver på en ny adress. Jag kan inte tacka er nog för all positiv feedback och fina ord jag fått genom bloggen och instagram. Jag älskar att blogga och hoppas på att kunna göra det länge till!

Alla mina tidigare inlägg med recept, tips, träning och en massa annat är flyttade till min nya adress – ni kan klicka er in nedan eller på bilden ovan!

Stort TACK! <3

Och VÄLKOMNA över till:

finest.se/hlsofreak

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats